Kako je nastao SoulCraftcreations centar u Samoboru

SoulCraft creations centar u Samoboru stvaran je kao mjesto osobne podrške i edukacije na osobnoj i profesionalnoj razini.

Prostor SoulCraft creations centra nalazi se u obiteljskoj kući u kojoj sam odrastao i odiše toplinom i obiteljskom atmosferom. Za sve ljude koji dolaze u SoulCraft creations centar sam oduvijek želio stvoriti prostor u kojem će se osjećati ugodno, mirno, sigurno i inspirirano.

Sama atmosfera izuzetno mi je važna jer nam svima omogućava podržavajući kontekst u kojem svatko može naći dio za sebe, bilo da dolazi na edukacije, radionice ili osobne tretmane. Prostor SoulCraft creations centra omogućio mi je da kroz njega nastavim dijeliti svu podršku koju sam i sam primio kroz svoje odrastanje u njemu. Upravo ta podrška koju sam od svojih roditelja, sestre i bližnjih primio omogućila mi je da u životu imam slobodu istraživati i stvarati iz vlastite vizije i srca. Stoga je i centar dobio naziv SoulCraft creations centar.

SoulCraft creations centar razvijam kao zahvalu za sve što sam u životu primio i zahvalu za sve što sam u životu mogao stvoriti iz slobode koja mi je pružena.

U ovom periodu velikih promjena na svim razinama SoulCraft creations centar nudi svoju oazu mira, znanja, inspiracije i iskustva kako bi Vam kroz nju mogao pružiti svu podršku koja Vam je potrebna na osobnoj ili profesionalnoj razini u svrhu podrške Vašeg osobnog razvoja ili profesionalne edukacije.

Stavljam Vam se na raspolaganje kroz SoulCraft creations centar.