Predavanja & Radionice

U posljednih 12 godina održao sam stotine radionica na teme iz područja anti-stresnih vježbi i metoda, osobnog razvoja i roditeljstva, testručnih radionica za odgojitelje i roditelje, stručne suradnike i ravnatelje predškolskih ustanova.

 

 • Psihologija promjene

  Zamislite kako bi vaš život izgledao kada bi ste izašli iz vlastitih prosudbi i negativnog razgovora u svojoj glavi i postali netko tko je podržao druge da vide svijetlo i ljepotu oko sebe i u sebi. Svi smo društvena bića željna podrške i rasta, dođite i razmijenite s nama kako podržati sebe i druge oko sebe.

 

 • Anti-stresne vježbe

  Svaka promjena nosi izazov prilagodbe na novonastale situacije, a sama prilagodba podiže razinu stresa našeg organizma. Na anti-stresnim vježbama naučite osnove fizioloških i emocionalnih mehanizama stresnih reakcija i kojim vježbama aktivirati prirodne mehanizme za otpuštanje stresnih reakcija.

 

 • Promjena ograničavajućih uvjerenja

  Ograničavajuća uvjerenja unutarnji su mehanizmi kojima naša prošla iskustva otežavaju ili onemogućavaju postizanje osobnih ili profesionalnih ciljeva u sadašnjem trenutku. Naučite kako mijenjati ograničavajuća uvjerenja uz coaching metodologiju. Krenite mijenjati svoja ograničavajuča uvjerenja u osobnom ili profesionalnom životu i postanite uspješniji i efikasniji u postivanju vlastitih ciljeva i vizija.

 

 • Optimizacija adaptacijskog procesa u predškolskim ustanovama

  Model strukturalne organizacije adaptacijskog procesa i temeljnih točaka socio-emocionalne podrške u smanjivanju stresa kod roditelja, djece i odgojitelja u procesu prilagodbe na vrtić. Iskoristite ideje modela i prilagodite ih svojoj ustanovi. Iskoristite moje iskustvo stečene na osmišljavanju, provedbi i evaluaciji projekta u periodu od 5 godina u predškolskoj ustanovi do 450 djece i 45 odgojitelja.

   

Rezervirajte termine