Coaching & Osobni razvoj

Bio sam podrška i pomoć mnogim ljudima koji su radili promjenu u svojem osobnom i profesionalnom životu. Ako tražite kako da svoju strast da svoju karijeru ili osobni razvijete na novu razinu, moj Coaching pristup podržat će Vas da otkrijete što stvarno želite, istražite opcije i način kako da postignete vlastite vizije i ciljeve.

 • Naučite komunikacijske vještine

  Naučite kako uspostaviti kvalitetnu i efikasnu komunikaciju s ljudima u vašem osobnom ili profesionalnom životu. Uspješni ljudi znaju kako prilagoditi komunikaciju u privatnom i poslovnom okruženju, naučili su kako prepoznati komunikacijske obrasce i kako se uz komunikacijske modele postići razumijevanja u komunikaciji i uspješnost u privatnim i poslovnim odnosima.

 

 • Poboljšajte kvalitetu života

  Coaching je usmjeren na postizanje unutarnjih ili vanjskih ciljeva osobe ili tima. Što jasnije znamo koji su nam ciljevi, koji su izazovi i prilike na putu postizanja ciljeva to nam je put ostvarenja ciljeva jednostavniji, brži i ugodniji. Coaching koji radim usmjeren je na postizanje unutarnje jasnoče i lakoće postizanja osobnih ciljeva. Alate kojima kroz coaching učite i koristite uz moju podršku grade i proširuju osobna iskustva kroz koja s većom lakoćom dolazimo do zadanih ciljeva.

 

 • Otpustite privatni ili profesionalni stres

  Kada Vam dnevni ili životni izazovi donesu previše stresa u životu pružam Vam mogućnost da otpustite stres kroz certificirane tehnike rada na tijelu kroz koje Vam također stojim na podršci: shiatsu, zvukoterapija, anti-stresne tehnike disanja, tapping, tremoring i druge tehnike kojima zajedno možemo otpustiti napetosti i brige koje su obuzele Vaše tijelo.

  Više o anti-stresnim tretmanima ili edukacijama pronađite na mom drugom webu: www.soulcraftcreations.hr

 

 • Izgradite novi stav prema izazovima u životu

  Svaki dan nosi nove promjene, a promjene stres prilagodbe u novim izazovima. Uz moj coaching i iskustvo u radu s ljudima imate priliku naučiti efikasne strategije i alate suočavanja s lakšim i težim životnim izazovima i stresom koji oni nose. Uz stručnu podršku i lakše se kreće kroz životne izazove do željenih ciljeva.

ZAPOČNIMO